Hej igen läsare!

Kunde inte hålla mig borta från bloggen särskilt länge den här gången.

Jag glömde helt av att berätta för er att jag fått ett nytt extra jobb. Jag får så få tider på elektronikbutiken nu får tiden, då det inte går så bra för affären just nu. Jag har pratat med Tage som äger affären och han säger det beror på att han måste spara in där han kan. Självklart så är en anställd ett smart ställe att spara in pengar på. Så jag kan inte vara bitter över det. Tage och jag går way back, och han vet ju väl att jag inte är passionerad angående elektronik. Man kan låtsas så gott man kan men i slutänden är det alltid väldigt tydligt vad man är passionerad av.

Därför när tiderna på butiken började bli färre började jag kolla runt och jag hittade ett jätte roligt extra jobb, I ett badhus som fastighetsskötare. Hade aldrig i en miljon år trott att jag skulle trivas att arbeta som fastighetsskötare och göra rent vattenfilter och byta glödlampor, men tro det eller ej är det ett av det roligaste jobben jag någonsin haft. Man har väldigt mycket ansvar och frihet på samma gång. Men kan ta en kaffe paus om man vill och snacka med badgäster. På samma gång hela badhuset förlitar sig på mig att allt skall fungera som det ska.

Något annat roligt som hänt är att jag och några vänner ska åka en tur till Danmark om ett par veckor. Vi ska övernatta i Malmö i min kompis lägenhet. Han är en av dom där studenterna som eftergymnasiet började resa och jobba i flera år och sedan bestämde sig för att börja plugga igen, när han började närma sig 30. Jag är sjukt imponerad att han ens vågade, det skall han ha mycket beröm för! Jag önskade att jag hade eller snarare kunde studera men skolan var aldrig riktigt min grej. Som ni förstår hade jag myror i byxorna och väldigt sällan kunde sitta stilla tillräckligt länge för hinna klart med mina läxor. Men jag är nöjd med hur mitt liv är ändå. Jag följde mina drömmar och jobbar med saker som jag älskar. Sen får jag spendera mycket av min tid ute i naturen, vilket alltid var min stora dröm.

Det var verkligen allt för idag för nu måste jag ut och röra på mig. Kan inte sitta här och slösa solljus!

Ha det bäst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *