Är det någon mer än jag som är laddad för att jobba av all mat efter helgerna? Vi är ju måna om vad vi stoppar i oss här hemma, men i juletid brukar vi faktiskt tillåta oss att släppa lite på reglerna. Det här året kanske lite mer än vad vi borde ha gjort. Lina gjorde ett försök till kompensation häromdagen och gjorde ngt som hon kallade raw chokladboll. Det fanns inga likheter med en chokladboll alls faktiskt. Huvudingredienserna var aprikoser och nötter. På vad sätt kan det bli en chokladboll? Vem går på dom här grejerna egentligen? Sur, seg och inte det minsta likt en chokladboll skulle jag säga. Jaja, det receptet åkte i soporna. Men igår överraskade hon mig med en smoothie som skulle smaka pepparkaka. Inte alls dum faktiskt! Mandelmjölk, banan, proteinpulver, pepparkakskrydda och något mer var det i tydligen. Rekommenderas för er som inte har tröttnat på julsmakerna ännu!

Jag och Lina har unnat oss lite ledigt i dagarna och jag har passat på att hänga så mycket som möjligt i garaget. Kanoterna behöver lite uppfräschning inför säsongen och det tar en hel del tid att pyssla om allihop. Jag köpte monty cyklar häromdagen också som en liten julklapp till mig själv. Vad skall du ha dom till? Undrade Lina direkt såklart. Ja, jag jag förstår att hon tycker det börjar bli lite fullt här i garaget, hon skulle gärna få plats med bilen säger hon. Men vintern är ju så mild ändå, så det känns sekundärt tycker jag. Haha! Något säger mig att den diskussionen inte är avslutad ännu. Nu är det bara några månader kvar till säsongstart och då kommer jag sälja av lite prylar, gissar att det kommer göra henne glad.

Säsongstarten planeras för fullt här. Vi tänkte satsa på lite nya turer och utöka tiderna lite. Säsongen som var var i princip fullbokad hela tiden. Frågan är om vi kan räkna med en så bra sommar igen? Tveksamt. Vi hörs snart igen hörrni!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *