Hej och välkomna ännu en gång in i värmen som är bloggen ”Kanotklubben”.

Jag vill tro att alla mår bra och är aktiva såhär när allt efter jul och nyårsledigheten har lagt sig.

Jag och flickvännen har faktiskt tagit det väldigt lugnt allt eftersom att arbetet trappar upp och sommaren närmar sig men jag är faktiskt väldigt avslappnad. Jag har faktiskt börjat cykla efter att jag fick ett tips från en god vän som heter Max som pysslar med downhill cykling vilket är något av en extremsport som liknar mountain bike på många sätt men går ut på att ta sig ner för ett berg så fort som möjligt. Man behöver alltså inte trampa så mycket utan man bör ha en bra reaktionsförmåga och kunna manövrera sin cykel snabbt och effektivt. För att undvika hinder. Man bör också vara relativt bekväm i luften då man hoppar en del och man måste öven då behålla kontrollen på cykeln så man inte får framvikt och slår näsan i baken innan hjulen.

Jag har varit med några gånger nu och känt på det i lite lättare backar tillsammans med Max men vi har inte kört full fart ännu utan börjar med att helt enkelt få in en bra rutin för att undvika skador.

Jag har också provat en del andra grejer utöver cyklingen. Jag har börjat simma en timme efter stängning i simhallen 3 gånger i veckan, lufttorka kött i källaren, odla timjan och brygga egen öl med Ekologisk malt och har börjat cykla till jobbet. Det som jag har funnit mest utmanande och roligast är helt klart att brygga min egna ekologiska öl som är riktigt spännande. Det har lett till att jag har börjat plugga ölbryggning genom att läsa stora mängder med bloggar men har också köpt en del böcker och kollat väldigt mycket på Youtube. Det är alltid roligt när man hittar en ny hobby som man verkligen vill sjunka ner i och lägga tid på. Håller på med en helt ny batch nu som ska bli riktigt kul att prova. Har döpt den till ”Kanot Lager”. Ska också bli kul att bjuda vänner och bekanta och se vad dem tycker. Kanske är något i denna stilen man ska satsa på? Vem vet.

 

 

Nu ska jag och min bättre hälft ut på en joggingtur i snön. Sen blir det nog till att leta upp sängen då jag ska upp tidigt och inventera i badhuset imorgon vid 03:30.

Tack för denna gång och jag hoppas innerligt att ni får sova längre än mig imorgon bitti.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *