Hej än en gång kära läsare!

Jag hoppas och tror att helgen har varit till nöje för er alla.

Kanske har ni umgås med vänner eller spenderat tid med familjen. Eller så har ni som jag spenderat hela helgen ihop med den personen som betyder mest för er.

Jag och min flickvän har tagit tag i vårt hem det senaste. Vi vill göra det till vårat helt enkelt.

Innan har det känts som att det mest är hennes då det var jag som flyttade in till henne.

Detta för att hennes lägenhet hade ett mycket bättre läge och var en 3a gentemot min 1 1/2a som inte hade varit tillräckligt stort för oss båda.

Jag har nu försökt att få igenom lite små förändringar för att få det att kännas mer som vårat istället för hennes och det har jag gjort genom att hänga upp lite motivationstavlor och andra snygga inredningsdetaljer och sett om hon reagerar på dem. Det har hon alltid gjort men alltid positivt och låtit dem sitta kvar. Detta är ju ganska små förändringar men det har känts väldigt bra att hon har släppt in influenser från mig också.

Vi har pratat en del kring hur vi båda kan jobba efter att göra det till ett hem för oss båda och bestämde oss för att renovera i vardagsrummet. Vi ska köpa bra och prisvärda möbler från stilino samt att vi ska måla om och byta ut alla lampor. Många handlar ifrån IKEA men jag har gjort en del research och kommit fram till att Stilino har ett mer prisvärt utbud med möbler som kommer att passa oss perfekt. Min flickvän har också kollat och vi är redan överens om vilka möbler vi kommer att ta in. Jag har också hört att vi ska göra om på kontoret i simhallen och jag kommer absolut att rekommendera dem att handla från samma företag då det kan spara oss pengar som kan läggas på något annat.

Det ska bli härligt att ha ett projekt tillsammans med henne och jag ser fram emot att jobba tillsammans med detta. Min tro är att vi kommer att komma närmare varandra och skapa ett starkare band genom detta gemensamma projekt.

Nu måste jag återgå till arbetet då min lunch är över. Har ett gäng säkringar som har krånglat och det är nu kolsvart inne i barnpoolen. Wish me luck!

Tack för att ni tog er tid öven idag. Hoppas att ni får en fortsatt bra dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *