Hallå i stugorna! Ny vecka, nya möjligheter, right?

Jag har så himla mycket energi efter helgen, den blev otroligt lyckad och tjejen var mer än glad över presenter, överraskningar och såklart gästerna som kom på kalaset. Ett par av familjemedlemmarna bor några timmar bort, så det finns alltid saker att prata om när man ses och alla är extra glada eftersom man ofta inte setts på ett tag.

Hemma hos oss kommer vi fortsätta på vardagslyxspåret även denna veckan och laga en del goda middagar. Jag och tjejer har bestämt att i alla fall en kväll i veckan ska den ene laga något riktigt smaskigt till den andra, så turas vi om vems tur det är. Dessa härliga middagar brukar infalla på onsdagar, då har vi sällan något annat planerat och varför inte lyfta lillördagen till dens rätta bemärkelse? Nu på onsdag är det min tur att laga middag och jag har tänkt prova på något jag aldrig gjort innan, vild chansning kanske, men jag hoppas jag lyckas. Jag ska nämligen laga paella. Nördig som man är så har jag läst på lite om detta för att ge mig själv de bästa förutsättningarna och i eftermiddag efter jobbet ska jag åka iväg och inhandla en paellapanna, det ska tydligen underlätta det hela. Och man litar ju på vad man läser, eller? Skämt och sido, källkritik har man väl ändå.

Så, vad tycker ni om vädret då? Jag tycker det är otroligt härligt med snö faktiskt, njuter så fort jag går utanför dörren. Även om man får passa sig, idag har jag varit nära på att vurpa säkert fem gånger. Alltid i följd av såna där graciösa reaktioner – ett kvävt skrik och en snabb titt omkring så ingen såg. Träningen börjar ju sätta sina spår volymmässigt, men graciös, det kommer jag nog aldrig bli. Snarare tvärtom, mer kylskåp. Så den dagen jag väl drattar okull ute i snön så kommer jag nog behöva hjälp för att komma upp igen, haha! Men, tack vare snön så blir man ju onekligen sugen på att åka skidor och jag har kikat lite på stugor i fjällen som man passa kompisgänget, det svåra är ju att vara spontan när man är flera stycken bara. Ta ledigt och grejer, det är ju inte alltid att det funkar. Men jag ska lägga fram förslaget i alla fall, annars kanske det blir att bara jag och tjejen åker. Lite härlig snöåkning, bastubad, after ski och go öl. Det skulle sitta riktigt fint!

Det var allt jag hade för idag, hörs snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *