Tiden går på tok för fort alltså. Här om dagen låg det 20 cm snö på marken och nu kan man börja se knoppar på träden. Man vaknar upp till ljusa mornar och kvittrande fåglar utanför fönstret. Helt underbart att våren kommer med stormsteg efter dessa långa mörka månader. Något annat som man också märkt det senaste dagarna är att alla verkar vara kära och detta har gnuggat av sig på även detta par. Jag fick en impuls och bokade in oss på ett spa i Göteborg nästa helg, som en liten överraskning till flickvännen. Det var väldigt roligt att se hennes reaktion. Hon var helt oförberedd på överraskningen. Tror till och med att jag såg några tårar. Första pris till bästa pojkvännen går till… Mig!!

Jag har redan planerat schemat för hela dagen. Först spa med parmassage, bastande och självklart lite jacuzzihäng. Sedan avrundar vi spandet med deras kända charkbricka och till det lite bubbel. Sen till hotellet där vi byter om och gör oss i ordning innan vi tar stan. Jag har undersökt vilka restauranger som rekommenderas i Göteborg på Google, hittade flera stycken som jag blev sugen på men bestämde mig efter ett tag för en Tapas restaurang som heter El Toro Bravo. Efter lite smårätter skall vi ut och dansa bachata på en dansklubb. Tjejen älskar att danska och jag är väl inte helt hopplös heller. Man har ju ändå buggat när man var yngre och spänstigare.

Det var allt för mig den här gången, nu måste jag rusa iväg till Byggmax på lunchen. Jag har tänkt att starta ett stort projekt där hemma. Ska bygga ett köksbord åt oss. Blev inspirerad när jag halkade in på en DIY konto på Facebook. Såg riktigt coola köksbord, lite lantliga där dom hade målat dom i kaffe för att få till en rustik varm färg på träet. Är säker att jag också skall kunna slänga ihop ett bord minst lika fint som det exemplen som jag har sett.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *