Hej på er!

Hur står det till med er? Med mig är det bra iallafall, det är tisdag och solen skiner. Jag jobbar kortvecka idag tack vare påskhelgen, så jag är ledig både torsdag och fredag faktiskt, vilket betyder att det är “fredag” imorgon redan, haha! Har ni några planer för påsken? Firar ni påsk?

Min kära sambo har också tagit ledigt så det blir härligt att ha lite långhelg tillsammans, vi hade tänkt förbereda vår uteplats inför sommaren. Städa altanen, vi brukar skölja av allt trä och skrubba, sedan tvättar vi av alla möbler. Vi hade tänkt plantera lite blommor också så det känns mysigt!

På tal om ingenting, jag ringde precis ett samtal till tandläkare i hisingen, jag har känt hela helgen att en tand är väldigt vass. Jag tror att jag råkade bita av den på lunchen i fredags så jag tänkte att det är bäst att kolla upp! Jag vet att min bror var med om samma sak för något år sedan och det är ju mindre roligt. Men förhoppningsvis är det inte en lika stor bit som försvunnit som det blev för honom. Ibland kan det ju kännas som större än vad det är. Ibland tycker jag att när man har en plita eller ett litet sår i munnen så känns det jättestort och så kikar man in i munnen och där ser man världens minsta sår.

Ja nu börjar ju säsongen för kanotkubben snart också! Kom att tänka på det när jag ser solen strimma in genom förnstrerna här på kontoret, underbart tycker jag! Kanske att det blir en liten städning av min och sambons konoter i helgen också.

Ni får ha det så fint sålänge hörrni så hörs vi snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *