Hej på er!

Hoppas ni mår bra, det gör jag! Det är fredag och solen skiner, jag har precis avklarat ett spinningpass på lunchen och det är bara 2 timmar kvar tills jag ska hem till min underbara flickvän, megamysa fredags-style och ha en hel helg att se fram emot tillsammans med den jag älskar mest! Hur skulle jag inte kunna må bra?!

Hela dagen idag har både jag och alla kollegorna haft värsta fredags-feelingen, dagen har gått relativt snabbt och jag har haft mycket att göra hela dagen, det gillar jag! Jag har varit produktiv och dagen har gått fort, riktigt skönt. Jag pratade med en kollega rätt länge förut om han och hans tjejs bröllop som dom håller på att planera, riktigt spännande att höra hans tankar och ideéer och jag kan verkligen se hur lycklig han är när han pratar om det, härligt att se, han har verkligen träffat the one. Jag vet ju att jag träffat min the one också, frågan är när jag tar modet till mig och ställer den stora frågan..

Han nämnde iallafall att de funderar på att hyr en kock vilket han frågade mig om vad jag tyckte, och jag sa har ni budgeten på det så kör, det kan nog vara riktigt nice att få både förrätt, varmrätt och desserten lagad av en riktig kock! Jag ska ju liksom komma med, och jag älskar ju mat haha!

Appropå bröllopet, måste jag ju köpa någon riktigt fin bröllopspresent till honom och hans då fru(!), så jag och min tjej ska nog in till stan en sväng i helgen och kan passa på att kolla efter något då. Resten av helgen tänkte vi bland annat gå ut på en lång och härlig (förhoppningsvis solig) promenad ute i vår favoritskog med hunden på söndag. Vi tänkte ta med lite matsäck ut också och laga lunch ute i skogen, vi älskar ju sånt där så vi hoppas på strålande sol och en mysig söndag ute i det friska.

På söndag eftermiddag får vi också besök av min flickväns syster som ska stanna 2 nätter hos oss tills på Tisdag alltså. Det ska bli kul, tjejerna har båda ledigt men jag jobbar tyvärr både måndag och tisdag. Jag tänkte dock att jag kan sammanstråla med dom efter jobbet och hitta på något kul på måndag kväll.

Nu ska jag fortsätta med det sista på jobbet här och snart avsluta för dagen, hoppas ni haft en riktigt härlig vecka och att er helg blir underbar. Så hörs vi snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *