Det har varit en fantastiskt och galen vecka. Kanske inte den bästa starten på en vecka som man hade hoppats på, då min bil havererade på väg till jobbet i måndags, mitt upp i ett väldigt spännande program som jag lyssnade på Svensk Radio. Men trots detta har allt ändå rullat på rätt smärtfritt. Haha rullar kanske inte va rätt ord om man säger så men ni förstår säkert vad jag menar. För dom som känner mig är jag utom desslikes dålig på bilar. Helt okej på att köra dom men utöver det är jag helt hopplös. I detta fall hade jag ignorerat en av det röda lamporna lite för länge och vem visste att man faktiskt behöver luft i däcken. Hahaa

Falk kom för att hämta mig där strandad på kanten av motorvägen. Jörgen som bärgaren hette skrockade glatt när han såg att jag hade ett däck i bagaget och alla tillbehör, så egentligen ”borde” jag inte ringt dom utan bara bytt ut det söndriga däcket med ett nytt. Men han förstod snabbt att jag var helt hopplös, så medans Jörgen bytte mitt däck stod vi och snackade ett tag. Han var en riktigt trevlig karl, en sån där stereotypisk macho man, sketen om händer och ansikte av sot och olja, färgglada arbetar kläder även dom lortiga, en kraftig Sibylla mage hade han också. Han tog tag i magen och kastade back huvudet när jag sa att jag aldrig tidigare bytt däck tidigare, statspojke som jag är. Detta var för honom en helt främmande tanke att en vuxen man inte skulle kunna byta ett bildäck,men så illa var de. Medans han satte på däcket pratade han utbildande vad han gjorde, i hoppet att jag skulle lära mig något på kuppen. Så detta var alltså inte en så farlig upplevelse. Utan snarare riktigt trevlig! Och vem vet nästa gång jag kanske klarar mig.

När Göran var klar med däckbytet och lagt mitt gamla däck i bagage skakade vi hand och Göran sa att jag var välkommen förbi deras verkstad om jag ville lära mig mer om bilar. Han sa – ”Hälsa från mig så vet grabbarna vem som skickade dig.” Jag lovade att tänka på saken. Men tanken blev kortvarig när jag såg hur smutsig min hand var efter att ha skakat Görans hand. Jag är helt enkelt inte byggd för att arbeta med bilar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *