Hej allesammans,

Så en vän och jag har planerat på senaste tiden att få igång en tävling ute till sjöss! Eftersom vårvädret är här och det bara blir varmare och varmare, så har vi börjat fundera på att dra igång den här tävlingen bland våra vänner och bekanta. Vi måste dock ta i beaktande att coronaviruset kan ställa till det. Jag är iallafall lite rädd för framförallt min sambo, hon har astma, så jag är kinkig men samtidig tänker jag att den svenska strategin att inte stoppa landet är bra. Vi fortsätter leva som vanlig och vi hoppas på det bästa.

Så, vi har börjat smida planerna och jag har börjat träna lite. Att vara ute på och paddla gör man ju själv, så ingen risk för smitta där, inte. Jobbet just nu är galet trist, jag har fått en sån där permittering, så något måste jag göra av min lediga tid och jag har mycket svårt för att vara hemma och göra nada. Så, paddla kanot känns som den perfekta aktiviteten och det blir bara bättre och bättre med vädret, så det finns inget som stoppar mig (om inte jag får det där coronavirus).

Men tävlingen ja! Vi har iallafall börjat diskutera saken och börja planera, bland mina uppgifter är att designa själva tävlingen alltså vad som ska hända under tiden samt att titta efter kanot pokaler. Jag har börjat iallafall med pokalerna, har sett en hel del saker ute på nätet men har inte bestämt mig än för vad jag ska föreslå för de andra. Inga beslut får tas ännu, utan vi ska endast komma med idéer, vi ska utreda hur vi ska göra, vad vi ska köpa och sen får vi fortsätta smida planerna med lite mer krut på fingrarna, så vi gör det här rätt. Det ska iallafall bli riktigt riktigt kul om vi kammar hem det här projektet.

Ta hand om er i dessa oroliga tider.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *